• lehetek terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A volt barátommal nem feküdtem le, még szűz vagyok, de ruhán keresztul voltam rajtam s ő is rajtam. Már ettől is félek, hogy terhes lehetek, de elhessegettem a gondolatot, hogy ettől nem lehet. De volt mikor kielégítettem orálisan s aztán o is hozzányúlt s aztán kezdett kényeztetni engem, s nem mosott kezet, vagy ő fejezte be magának, s aztán engem kezdett kényeztelni, s volt hogy belém nyomta az ujját, de fájt s abbahagyta, mert nem tudtam rendesen ellazulni, már akkor benne volt hogy mi lesz ha terhes leszek. Volt, hogy kielégítettem s végül én fejeztem be magamnak, de én sem mostam kezet, de csak kívulrol történt a részemről magamnak. Féltem akkor is, de úgy gondoltam, hogy ő tapasztaltabb, biztos tudja, hogy mit hogyan kell, s nem kell félnem. El is múlt a félelem. de tegnap az anyu meglátta, hogy milyen nagy hasam van, mert kinyomta a csípőnadrág, s megkérdezte, hogy nem vagyok-e terhes. Azóta rettegek, hogy mi van ha igen, s tévedtem mikor azt hittem, hogy tudja a barátom, hogy mit csinál. Ez tegnap tortént, azóta ma megjött, mert egész héten éreztem már, hogy meg fog jönni, ez nyugtatott, hogy nem lehetek terhes, de kevés van s olvastam, hogy ez is jelentheti, hogy vki terhes. De nyugtatom magam, hogy csak az elso nap, s lehet azért, vagy más oka van, s már csak azért van mert félek nagyon. Kétségbe vagyok esve, nagyon félek. Meg még az nyugtat, hogy a barátom azt mondta mikor rákérdeztem, hogy ha a spermium levegovel érintkezik, akkor már nem lehetek terhes. Bár lehet túl naiv voltam, hogy elhittem. Nem tudom, hogy ez igaz-e. De nagyon félek.Válaszát nagyon köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a Terhesség témában

        Kedves kérdező! Ha megjött a mensese, és bő volt a vérzés, nemcsak pecseteles, akkor nem lehet terhesség. Javaslom, kezdjen el fogamzasgatlot szedni, mert ez az állandó aggodalom felesleges.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 05., 16:44; Megválaszolva: 2011. augusztus 06., 20:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: