• Mégis terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Nő! A menstruációmnak 07. 27.-én kellett volna megjönnie. Pár napot késett és beszéltem egy orvossal, aki azt mondta ne aggódjak, ez lehet a sok stressz miatt(ami mostanában tényleg nagyon sok), de megnyugtatás képp csináljak egy tesztet. Csináltam egy tesztet ami negatív lett, de a menzeszem már egy hete és egy napja késik. A melleim kemények, duzzadtak és minimálisan, de érzékenyek. Nagyon félek, hogy ez mégis terhesség lehet. Minden alkalommal védekeztünk és ellenőriztük az óvszert, ritka eset volt még így is, hogy a párom bennem élvezett el. Nagyon aggódom, hogy mégis terhes vagyok. Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Kérdező! Meg kell ismételnie a tesztet a további késés miatt, ha negatív a teszt, akkor is forduljon nőgyógyászhoz, ha továbbra is késik a mensese.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 04., 18:04; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 12:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: