• Peteérés mikor várható teherbeeséshez

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretnék teherbe esni,segítséget szeretnék kérni a peteérés kiszámításában.utolsó menstruációm első napja: 2011.07.25.Mikor a legvalószínűbb a teherbe esés. 7napig tartott a vérzés.köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a peteérés témában

        Kedves Kérdező! Ez elég kevés információ a kalkuláláshoz, tudni kell a ciklusok hosszát is, mert nem mindegy, hogy hány naposak. Keressen rá az interneten az ovuláció kalkulátor kifejezésre, és talál erre programot.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 04., 13:11; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 11:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: