• Nőgyógyászat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nőgyógyászattal kapcsolatos kérdésem lenne. Hetek óta van vmi fertőzésem amit canesten krémmel próbáltam kezelni sikertelenül. Felkerestem egy nőgyógyászt másfél hete és gombás fertőzést állapítottak meg a kenet alapján. Felírt antibiotikumot és hüvelykúpot. Tegnap ért véget a 10 napos kezelés, de még mindíg úgy érzem hogy ég a hüvely széle. Tehát nem múlt el. Az orvos azt mondta csak rákszűrésre menjek majd legközelebb. Mi a teendő? Remélem nem komolyabb. Lehetséges h nem múlt el? Nagyon félek a betegségektől, partnerem állandó, férjnél vagyok. Ha 3 éve minden évben megcsináltattam a rákszűrést és nem találtak hpv vírust akkor ugye olyan nincs hogy egyszer csak találnak? Ugyanaz a partnerem. Már úgy értem az azonnal kimutatható? Előre is köszönöm válaszát! Nem tudom hogyan működik a válaszadás, de kérném hogy az email címemre legyen szives! [email protected]

        Dr. Herman Tünde válasza a nőgyógyászati fertőzés témában

        Kedves Kérdező! A kombinált kezelésnek hatékonynak kell lennie legyen még egy pár nap türelemmel. A HPV fertőzést folyamatosan, éveneként ellenőriznie kell.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. augusztus 04., 13:08; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 13:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: