• Mi lehet az ok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! A menstruációm legutóbb július 19én jött meg és július 30án tapasztaltam egy nagyon kis mennyiségű (pár cseppnyi) vérzést majd elmúlt és ma megint előfordult.ilyen eddig még nem fordult elő.közben a barátommal egy alkalommal éltünk nemi életet és a maximális védelmet használtuk. Ez normális vagy van valami baj?Nőgyógyásznál pont július 18án voltam és mindent rendben talált.Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Herman Tünde válasza a pecsételő vérzés témában

        Kedves Kérdező! Mit jelent a maximális védelem? Szed fogamzásgátló tablettát, mert amennyiben emellett jelentkezett vérzés, fg. tabletta váltásra lehet szükség. Amennyiben nem szed gyógyszert és a ciklus közepén jelentkező pecsételés után, rendes vérzése jelentkezett nagy valószínűséggel nincs nagyobb gond, de egy hormonális vizsgálat indokolt lehet.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. augusztus 03., 20:22; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 13:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: