• Nem tudok teherbe esni

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő!Voltam nőgyógyásznál mert eddig még nem tudtam teherbe esni!Nem talált semmit!A papíromra ezt írta Vv/Rv:Kis tömött ut.afv-ben szabad környezetben!de nem tudom mit jelent? az baj e ha egy hónapban többször próbálkozunk?Azért nem esnék teherbe,Köszönöm Van e valami gyógyszer amitől könnyen sikerülne?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a teherbe esés témában

        Kedves Hölgyem! További vizsgálatok szükségesek önnek is, és párjánál is szükséges lenne egy spermatogram készítése. Ha szabályos a ciklusa, akkor most nézetni kellene ultrahanggal, hogy van-e peteérése. Ha van esetleg vérzészavar, akkor ezt kellene kivizsgáltatnia. Ezek még alapvizsgálatok, ezeket a nőgyógyásza is el tudja végezni, a spermaképet andrológus tudja megcsináltatni. A havi többszöri próbálkozás persze nemgond, de a peteérés idején mindenképp próbálkozni kell.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 03., 18:20; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 11:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó