• Hüvely

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr! A problémám az, hogy a hüvelyemben érzek egy kis csomót kb 5 cm mélyen. Kemény és sárgaborsónyi. Tapintásra érzékelhetó. Volt már ilyen régebben és elmúlt. Most elkaptam valami fertőzést mert nagyon viszketek és a folyásom is zöldes sárga. Lehet ettől? Vagy ez már rák?Válaszát köszönöm. Barbi

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelygyulladás témában

        Kedves Kérdező! Szükséges a vizsgálat, mert a panaszai fertőzésre, gyulladásra utalnak, tehát mielőbb keressen fel nőgyógyászt, addig ne éljen nemi életet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 02., 06:55; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 12:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor úr! Nőgyógyászati vizsgálat alkalmával, Ureaplasma fertőzést állapítottak meg. Úgy tudom, hogy ez szexuális úton terjed, viszont sem én sem a partnerem nem volt senki mással. Lehetséges, hogy egyéb módon kaptam...
        Tegnap előtt felelőtlenül védekezés nélkül szeretkeztünk barátommal. El is mentünk délután a 72 órás tablettáért, majd miután kiváltottam elmentem mosdóra, és időközben megjött. Ezután este bevettem a tablettát, másnap délutánra...