• Késleltetés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Nő! Augusztus végén megyek nyaralni tengerpartra és pont akkorra fog megjönni. Mit tehetnék, h késleltessem? Nem szedek gyógyszert.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció eltolása témában

        Kedves Kérdező! Ha nem szed gyógyszert, akkor sárgatest hormont tartalmazó készítménnyel eltolható a menses, de ez is vényköteles szer, ezért felírásához keressen fel nőgyógyászt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 02., 06:07; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 12:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: