• Mi lehet a baj? Vérzészavarok a műtét után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        1hónapja műtöttek. Kivették a bal petefészkem,és polip volt a méhemen.Műtét előtt 1héttel a menzeszem nagyon bő volt és tenyérnyi alvadt vér darabok folytak ki.(hétfőtől égészen szombatig(a műtét napjáig)) nem enyhült egyik nap se, inkább több lett, és nagy görcsöléssel. Most, hogy megjött(tegnap) nagyon megijedtem, mert megint olyan, mint a műtét előtt. Nagyon sok vér jön és alvadt vér darabok is. Elmentünk vizsgálatra, ott azt mondták ez normális vérzés. Azért furcsálom mert nekem soha nem volt ilyen, de azért az orvos írt fel vérzés csillapítót, ami úgy látszik nem ér semmit. Mitől lehet ilyen a menstruációm? Köszönöm a választ!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Tisztelt Hölgyem! A lehetséges okok: endometrium hyperplasia (méhnyálkahártya-túlburjánzás), petefészekciszta, méhnyálkahártya polip, myoma, gyulladás, véralvadási zavar. Ezek közül dönteni a vizsgálati eredmények ismeretében kezelőorvosa(i) tud(nak).


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. augusztus 01., 23:41; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 16:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: