• Mitől lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr. Úr / Hölgy! Szexuális aktus,előjáték során az ujjazástól a partneremnek kicsit véres az ujja.Utána még én is kicsit vérzek. Ez mitől lehet?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyi vérzés témában

        Kedves Kérdező! A vér minden bizonnyal a hüvelyből származik, oka lehet sérülés, illetve például gyulladás, de az is lehet, hogy a menses közeledőben/múlóban van. Ha ismétlődik, és sérülés nem történt, nincs menses, keressen fel nőgyógyászt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 01., 17:00; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 11:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: