• Abortus utáni vérzés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Júl. 13.-án volt abortuszom. Utána pár napig volt egy kisebb vérzésem, majd lett erősebb. Amikor úgy gondoltam kezd elmúlni, újra erősebben véreztem. Ma már csak barnás folyás van. Most vagyok 2 és fél héttel a műtét utánFigyeltem a vérzést, nem volt alvadt, max egyszer-kétszer vettem észre zuhanyzásnál apró váladékos-cafatokat. Kontrollra a napokban tudok menni. Se láz, se fájdalom nem jelentkezett. Aggódnom kellene a vérzés miatt? Miért lehet ez? Válaszát köszönöm előre is! Bundus

        Dr. Boros Miklós válasza a abortusz témában

        Kedves Kérdező!Nőgyógyászati vizsgálat és Ultrahanos ellenőrzés szükséges,hogy kiürült-e a méhüreg és nincs-e gyulladás.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. augusztus 01., 14:50; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 05:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: