• Pecsételő vérzés már tíz napja

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor Úr/Nő! A menstruációm soha nem volt rendszeres, általában 31-35 nap között jött meg, és szinte minden hónapban erős görcsölés, hányinger, szédülés, jelentkezett az első menstruációs napon, előfordult, hogy elájultam. A múlt hónapban 37.-ik napon jött meg, ebben a hónapban viszont, csak pecsételő vérzést tapasztaltam ami már 10 napja tart. A pecsételő vérzés pontosan a 28 napon jelentkezett, és a rosszul létek is elkerültek. Csináltam terhességi tesztet ami negatív lett. Nőgyógyászati vizsgálaton még nem voltam. Szeretném kikérni a véleményét, hogy még ebben a hónapban forduljak e orvoshoz, vagy várjam meg a következő menstruációm? És, hogy mi lehet ennek a rendszertelenségnek az oka?

        WEBBeteg szakértő válasza a vérzészavar témában

        Tisztelt Hölgyem! Szerintem mielőbb forduljon nőgyógyászhoz, ahol egy rutin vizsgálattal és ultrahanggal számos esetleges okra fény derülhet. Egy vérvétel az esetleges hormonális eltéréseket mutathatja ki, ezt is érdemes elvégeztetni. Egyebek mellett rendszertelen peteérés vagy a peteérés hiánya, illetve hormonális betegségek okozhatnak ilyen tüneteket.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. július 31., 15:16; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 19:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: