• Menstruáció késés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt dr nő/úr...segitséget szeretnék kérni.. 16 éves lány vagyok , már 3 éve menstruálok . még nem rendszereződött ,de mindig megvolt a havi , 28-35 nap között szokott általába megjönni , ebben a hónapban még nem jött meg és hogyha 30 napra számolom , több mint 2 hetet késik , a párommal 2011 07 25.én voltunk úgy eggyüt , és nekem az volt az első közösülés és védekeztünk is , mennyire befolyásolhatja ez a késést ,? vagy egyáltalán mitől késik? előre is köszönöm válaszát

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vérzészavar témában

        Kedves Kérdező! Maga az aktus nem okoz késést, kivéve, ha teherbe esett. Érdemes tesztet csinálnia, ha azóta sem jött meg a menstruációja. A vérzészavar miatt pedig keressen fel nőgyógyászt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 31., 14:51; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 13:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: