• Divina hormonkészítmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! A menzeszem 3 hónapja nem jött meg, elmentem menopauza szakrendelésre, mindent rendben találtak,( nincsen cisztám,kívül-belül rendben vagyok) az ultrahangon azt mondták ne aggódjak, bármelyik percben megjöhet. Az alábbi hormoneredményeim lettek: Prolactin:11,7 Luteinizáló hormon:22,2 Follik.stim.hormon:9,2 Progeszteron:38,6 Serum Insulin:6,4 Estradiol:405 Tesztoszteron:3,84 TSH:0,81 Szabad T3:2,83 Szabad T4: 1,14 Az mondta az orvos ezek normális eredmények, minimálisan a tesztoszteron emelkedett. Szerinte nem klimaxolok, és ha nem bírom kivárni, hogy magától megjöjjön, akkor felírja ezt a Divina tablettát. Annyira kevés ott az idő, ezért itt kérdezem: ezek valóban jó eredmények, és valóban érdemes elkezdenem a Divinát? Vagy ha magától megjönne,(folyamatosan fájdogál a hasam alja) utána szedhetek-e inkább Szójavit Forte és Jamszgyökér kivonatot egymás után, mert, hogy ezek természetes hormonok?! Köszönöm a választ.

        Dr. Fekete István válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        sajnos technikai okok miatt a kérdését nem kaptam meg, ha még aktuáli állok a rendelkezésére


        Dr. Fekete István
        szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos, meddőségi specialista

        Dr. Fekete István

        Kérdés: 2011. július 26., 17:07; Megválaszolva: 2011. október 14., 18:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: