• Hormonvizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Kb. 4 éve majdnem folyamatosan szedek fogamzásgátlót, de a nőgyógyászaim semmiféle előzetes vizsgálatra nem küldtek el. A legutóbbi 2 évben a Yasminelle nevű fogamzásgátlót szedem, de most abba szeretném hagyni, mert sokat fáj a fejem, láthatóan túl sok vizet tartalékol a szervezetem stb. Rögtön el tudok menni egy hormonvizsgálatra vagy várnom kell pár hónapot,hogy elmúljon a fogamzásgátló hatása? Köszönettel, üdv,

        Dr. Deli Tamás válasza a alaphormon témában

        Tisztelt Hölgyem! Kérdéséből nem derül ki, milyen hormonvizsgálatra szeretne menni (sok-sok tucat hormont tartalmaz a szervezetünk), és főleg, mi célból. Ha ezeket megírja, tudok nyilatkozni arra vonatkozólag, kell-e várni a vizsgálattal a fogamzásgátló szedése után.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. július 25., 10:31; Megválaszolva: 2011. július 31., 08:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: