• Missed ab után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő-úr! A kérdésem az lenne, hogy ehét csütörtökön (06.21) volt egy missed ab műtétem. Első nap nem volt semmi panaszom, de azóta elkezdett fájni az alhasam és ma van hőemelkedésem (37.2). Ez normális ilyenkor vagy menjek vissza a kórházba vizsgálatra? A vérzésem rózsa színű és nem darabos. Aggódom nehogy valami szövődmény legyen mert mindenképp szeretnék anyuka lenni. Válaszát előre is köszönöm. Lindi

        Dr. Csuth Ágnes válasza a abortusz témában

        Kedves Lindi! A hőemelkedés és hasi fájdalom miatt javasolt nőgyógyászati kontrollra mennie.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 24., 13:32; Megválaszolva: 2011. július 25., 17:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: