• Dudor a méhszájon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Illetékes, Múlt hét végén gombás fertőzés tüneteit vettem észre magamon (viszketés, fehér darabos váladék stb.). Minden bizonnyal pénteken kaphattam el, mivel a Dunánál strandoltunk,majd használtam egy vendéglátóipari egység illemhelyét. Igaz, letakartam a wc deszkát papírral, de vizes voltam még, és átázott. A gombára Canesten Kombit vettem, és úgy néz ki, a tünetek csökkentek. Ma azonban megjött a menstruációm, lezuhanyoztam, a tampon felhelyezése előtt azonban ellenőrízni szerettem volna ujjal (természetesen kézmosás után), hogy elhagyta-e az előző nap felhelyezett tabletta a testem. A felhelyezett tabletta darabjai is bent voltak még, ám megéreztem egy borsó méretű keménykés dudort a méhszájam egyik oldalán. Rákszűrésen kb. fél éve voltam, és P2 lett. Akkor rendellenességet nem találtak. Spontán vagy közösülés utáni köztes vérzésem nincs. Mi lehet ez? Mik a lehetőségek? (Fogamzásgátló tablettát is szedek.) Amint elmúlik a menstruációm, azonnal elmegyek orvoshoz, de addigis szeretnék valamiféle választ kapni, hogy mégis mire számíthatok. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Kérdező!Erre a kérdésre csak vizsgálat után lehet válaszolni,ugyanis sok minden(főleg jóindulatú elváltozás)lehet.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. július 23., 10:17; Megválaszolva: 2011. július 25., 11:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: