• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor únő az lenne a kérdésem hogy az elmult 3 napban azt vettem észre hogy ersö hasi fájdalmak gyötörnek és ojan mint ha meg akarna jönni ojan fájdalmaim vannak és ez napközben 1 orán ként ugy begörcsölök este meg majd nem az egész éjszakát csak szenvedéseltöltöm mert a hasam ajátol teljesen HasaM KÖZEPÉIG ÉRZEM A FÁJDALMAT ÉS NÉHA A HASAM OLDALÁNÁL ÉRZEM A GÖRCSÖKET a szuro fájdalmakat és már egy napja fáj a derekam is de csak kb 10 percig fájt amugy rendesen megvólt a havi mestruáciom csak 4 nap után elmult máskor 6 nap után mulik el mostanába hány ingerem is van és van és sex után meg néha begörcsölök és sex közbe meg fáj a behatolás nehezen tágulok ki és sokszór sex elött is görcsölök és a hüvejemben fájdalmakat érzek ez sokszór van velem mi lehet a bajom és van még egy kérdésem és éj szaka sokszór kimegyek a fürdö szobába meret vizelés ingereim vannak de akor mindig vérzek egy kicsit minden vizelés után csak egy kicsit vérzek és meg szeretném még azt kérdezni hogy ezek mitöl vannak és ezenkivül én halottam ojat hogy ha sex közben a fiu a spermiumot a lányba engedi akor 48 orája van hogy a terhességet kivédje ez igaz és ha igaz akor mijen modon mijen gyogyszerel lehet ezt lakalmazni nem tudom most én terhes vagyok vagy mia bajom mert van ojan hogy a fiunak nem is kel beleengedni a nöbe a spermiumot mégis teherbe esik a férfi nagyonfelizgul és enekhatsára váladékos lesz a neki szerve és ez is tartalmazhat ondót most én azért vagyok bizonytalan hogy betegvagyok e vagy terhes vagy esteleg mind 2 eset fenn ál és halottam a méhen kivüliterheségröl is az mijen tünetekkel jár elöre is köszömnöm válaszát

        Dr. Csuth Ágnes válasza a alhasi fájdalom témában

        A panaszok oka lehet nőgyógyászati, húgyúti gyulladás is, sőt alhasi fájdalmat okozhat ciszta, és ahogy írja, terhesség, méhenkívüli terhesség, de még számos egyéb kórkép is jelentkezhet ilyen panaszokkal. Mielőbb keressen fel nőgyógyászt, ki kel vizsgálni. Másodikkérdésére válaszolva: igebn, az izgalmi előváladéktól is lehet valaki terhes, ezért az óvszert már a merevedés ahogy létrejön, akkor fel kell húzni. Ha mégis megtörténik, hogy sperma kerül a hüvelybe, akkor 72 vagy 120 órás sürgősségi tablettát lehet bevenni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 23., 00:33; Megválaszolva: 2011. július 24., 12:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: