• Elhalt terhesség oka

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        9 hetesen ezen a heten az orvosom eszrevette hogy nem volt mar szivhangja a babamnak, a bore kezdett levallni es a gerincenel vizet latott. kedden muteti beavatkozast vegzett. lehete tudni az okat az elhalasnak mert ez volt a masodik vetelesem, az elso eseteben ures volt a petezsak 7 hetesen. ha letezik valami kezeles vagy kivizsgalas-ezek erdekelnenek egy esetleges kovetkezo veteles elkerulese erdekeben

        Dr. Boros Miklós válasza a vetélés témában

        Kedves Kérdező!Jó lenne,ha ilyen egyszerű lenne a válaszadás.A méhkaparásnál elküldött anyag szövettani vizsgálata sem biztos,hogy választ tud adni kérdésére.3 vetélés után viszont genetikai vizsgálat indokolt.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. július 20., 15:37; Megválaszolva: 2011. július 22., 13:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: