• Mi lehet a baj? Mellbimbóm nyomásra váladékozik, de nem vagyok terhes

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Mostanában elég sok tünetet sikerült összeszednem, és nem tudom mi bajom lehet. Orvosnál eddig nem jártam, mert sajnos a munkám nem engedi jelenleg és féltem az állásom. Csak jövőhéten tudok orvoshoz menni, de aggódom. 25 éves nő vagyok és kb. egy hete vettem észre, hogy a mellbimbóm préselésre váladékozik. Tegnap láttam, hogy a bimbómon van egy kis fehéres rászáradt valami, ami szerintem szintén váladék lehetett. (Nem tudom, hogy fontos információ-e, de befelé fordult mellbimbóm van). Fogamzásgátló tablettát szedek, a vérzésem 2 hete volt meg, így terhes nem lehetek. Elég sokat fáj a fejem, ami rám soha nem volt jellemző. Frontérzékeny nem vagyok, legalábbis eddig nem voltam. Néha olyan fejgörcsöm van ami nagy fájdalommal nyilall a fejembe (halántéknál) és pár pillanat alatt elmúlik. A vérnyomásom ingadozó, hol alacsony hol magas, viszont a pulzusom állandóan 95-110 között van. Hiába alszom eleget (7-8 óra) állandóan kimerült vagyok. Sok stressz ér, ez lehet a tünetek oka? Gyermekként (12 évesen) voltam kórházba kettős látással agydaganat gyanúval, ekkor nem találtak semmilyen elváltozást, vagy okot a panaszomra elmúlt és hetek után kiengedtek a kórházból. Aggódom, hogy komoly bajom is lehet. Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Krisztina

        WEBBeteg szakértő válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Krisztina! Nem feltétlenül kell összefüggésnek leni minden panasza között, de mindenképp indokolt kivizsgáltatni. A probléma oka lehet akár a tejelválasztásért felelős, prolaktin nevű hormon magas szintje, ez magyarázhatja tünetei egy részét, de korai lenne még diagnózist mondani, szánjon időt a kivizsgálásra.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. július 19., 08:37; Megválaszolva: 2011. július 20., 16:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: