• Barna folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Altalaban nagyon pontos a menstruaciom streszesebb helyzetekkor szokott kesni 1-2 napot. junius 27-en lettem beteg, minden oke volt ahogy az szokott lenni.Julius 10-en hazajott a baratom es egyutt voltunk. 14-en jelentkezett valami barna folyasom nem tudom mi az, mert ilyenem meg nem volt. Nagyon aggodom ez mitol lehet??? Megkerem nekem erre minel hamarabb adjon valaki valami valaszt, mert nagyon eszem magam e miatt. Trehes lehetek, vagy az sincs kizarva, hogy felfaztam.Koszonom elore is!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vérzészavar témában

        Kedves Kérdező! Oka lehet, hogy a sárgatest-hormon kevesebb mennyiségben termelődött, de pontosat mondani csak vizsgálat után lehet, vezessen ciklusnaptárat, ha többször jelentkezne vérzészavar vagy nem jelentkezik rendes menses, egyéb panasza is lenne, forduljon orvoshoz!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 19., 08:37; Megválaszolva: 2011. július 20., 16:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: