• Mégegyszer kérdezném

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Előző kérdésemre csak részben kaptam választ ezért szeretném még egyszer megkérdezni az alábbiakat. A kisajkak félszívódóban. Megkérdeztem ez mit jelent, azt mondta sorvadás. Mi ennek az oka, eddig ilyen jellegű panaszaim nem voltak. Ez is autoimmun betegség? Kérem legyen szíves leírni mi is a bajom, mi okozza, mik a kilátásaim. Kérdezni kérdeztem, de választ nem kaptam. Lehet rosszindulatú is? Van valami további teendőm. Válaszát megköszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a témában

        Kedves Kérdező! Nem tudom korábbi levelét beazonosítani, kérem, hogy az előző kérdést a címmel és a válasszal együtt küldje el, hogy az illetékes orvos lássa, pontosan miről van szó! Köszönöm!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 18., 16:37; Megválaszolva: 2011. július 19., 15:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: