• Vetélés utáni szex

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Spontán vetélés után, ha már elmúlt a vérzés, behatolás nélkül lehetek együtt a párommal, árthat az orgazmus? (gondolok itt a maszturbációra, orális szexre, pettingre, stb.) Köszönöm a választ, üdv.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a abortusz témában

        Maga az orgazmus nem árt, de az orvos által javasolt ideig kerüljék a behatolást.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 18., 11:24; Megválaszolva: 2011. július 19., 15:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: