• Méheltávolítás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! 6 hete eltávolították a méhemet myoma miatt. A műtét előtt aktívan sportoltam ( aerobick minden formája és hasizom gyakorlatok ). Kérdésem, hogy a műtét után folytathatom-e korábbi életemet, vagy mit változtassak mert a sportot nem szeretném abbahagyni. Egyébként jól vagyok, nincs semmi panaszom. Előre is köszönöm válaszát. Tisztelettel: Zsuzsa

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati műtét témában

        Kedves Zsuzsa! A műtét módja, az ön kórelőzménye, jelen állapota is befolyásolja azt, hogy mikortól végezhető edzés, a kezelőorvos tud csak erre vonatkozóan felvilágosítást adni. A gyógyulást követően nem lesz akadálya a sportnak.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 17., 14:53; Megválaszolva: 2011. július 18., 23:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: