• Nőgyógyászati

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2 évvel ezelőtt kivették a méhemet.bent maradt a petefészek és a méhnyak .A műtét után egy pár hónappal minden hónapba menstruálok .egy pár napig nem olyan erősen .A kérdésem az lenne ,hogy ez a menstruálás normális -e?.vagy valami baj van?

        Dr. Deli Tamás válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Tisztelt Kérdező! Nem normális, hogy méheltávolítás után valakinél rendszeresen hüvelyi vérzés legyen (bár ha a méhnyálkahártya egy része bent maradt, előfordulhat. Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot rosszindulatú folyamat kizárására.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. július 15., 11:31; Megválaszolva: 2011. július 24., 11:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: