• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! másfél éve nem...előtte 3 évig kaptam a depo provera injekciót...másfél éve össze vissza menstruálok...2 hetente 2 hétig van hogy 1 hónapig...3 hónapja találtam rá a barátcserje kapszulára...mióta szedem rendesen meg vannak a 20-23 napos szünetek vagy több is...amint abba hagyom 1 múlva menstruálok...nem szeretnék hormonkészítményt szedni...most vettem hozzá cinket is...a kérdésem az lenne kb mennyi ideig kellene ezt szednem hogy helyre álljon a hormonháztartásom?... Válaszát köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a vérzészavar témában

        Kedves Kérdező!A depo injekciók mellett nem ritka az átmeneti vérzészavar.Hormonszint ellenőrzés után lehet kérdésére válaszolni.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. július 14., 22:36; Megválaszolva: 2011. július 16., 07:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: