• Duphaston szedése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A nőgyógyászom a menzeszem eltolására Duphaston tablettát írt fel. (Nyaralás miatt van erre szükség). A menzesz előtt 4 nappal, tehát a 24. napon kell elkezdeni szedni, napi 3X1 tablettát. A kérdésem az lenne, hogy ez 100%, hogy el fogja tolni a vérzésemet? A gyógyszer tájékoztatója bizonytalanított el, hogy nem kellene-e előbb elkezdeni a szedését. Az orvosom azt mondta, hogy szedjem a nyaralás végéig, majd pár napon belül megjön. Válaszukat előre is köszönöm: Ági

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció eltolása témában

        Kedves Ági! A Duphaston nem klasszikusan arra lett kitalálva, hogy eltolják a mensest, csak kihasználjuk ezt a lehetséges hatását,ezért kavarta meg önt a betegtájékoztató, kövesse orvosa tanácsát, minden rendben lesz.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 14., 13:24; Megválaszolva: 2011. július 15., 13:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: