• Nem értem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        egy hete abbahagytam a fogamzasgatlo szedeset harm honap utan mivel tobb mint tizenket napi nagyon eros kozt verzes jelentkezett,a verzes elott sokat furdottem a stradon eleg ideg vizben.szekrekedesem is volt szeretnem tudni okozhata e ez a koztverzest a masik gondom oedig hogy meg szedtem a legravan a hasam felvolt puffadva most nincs de a mehem idonkent szur es a petefeszkeimet is erzem foleg miikor mozgok vagy a gyerekeimet dajkalom szoval szeretnem tudni mitol fajhat es a huvejemen is erzek vizeleskos enyhe csipo erzest miota nemszedem,mielobi valaszat elore is koszonom

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyi fertőzés témában

        KEdves Kérdező! Nőgyógyászati fertőzés, gyulladás okozhatja panaszait, mielőbbi nőgyógyászati vizsgálat szükséges.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 14., 12:37; Megválaszolva: 2011. július 15., 13:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: