• Mikor lesz baba?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Úr/Nő! Férjemmel babát szeretnénk két hónapja próbálkozunk és semmi!7évig szedtem fogamzásgátló gyógyszert (Lindinette),és most februárban hagytam abba, párom 26 éves, és heti 2-3 alkalommal szeretkezünk!Én vendéglátásban dolgozom (16 órában/nap)ez befolyásoló tényező lehet? Köszönettel: B

        Dr. Csuth Ágnes válasza a teherbe esés témában

        Kedves Kérdező! Azt előre megmondani, hogy mikor lesz baba, nem lehet. Ha van rendes menstruációja, akkor vezessen ciklusnaptárat, vegyen ovulációs tesztet, és a termékeny napokon legyen együtt párjával. Ha esetleg nem pontos a vérzése, nőgyógyászati gondok vannak, keressen fel nőgyógyászt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 11., 07:39; Megválaszolva: 2011. július 12., 10:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: