• Kóros folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor úr/nő! Körülbelül 11 éves korom óta fehéres folyásom van aminek nagyon rossz a szaga. Már jártam nőgyógyásznál, Gynoxint írt fel ami állítólag erős gyógyszer, de nekem nem használt. Előtte használtam hüvelygomba elleni krémet és tablettát, de az sem segített. Próbáltam már az intim tusfürdőt, irrigálást különböző tablettákkal, de semmi változás nem volt és nagyon kétségbe vagyok esve hogy mi bajom lehet. Még szűz vagyok, szóval a nemi betegségek kizárhatók. A doktornő gyanakodott arra hogy az uszodában kaptam el valamit, de ha ott kaptam volna el, már elmúlt volna a gyógyszertől amit szednem kellett. Nagyon szenvedek ettől a dologtól, és szeretném megtudni mi bajom van, hogy minél előbb kezelhessem. Előre is köszönöm a választ!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyi fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Tenyésztésre hüvelyváladékot kellene levenni, a kórokozó csak így igazolható pontosan. A probléma oka lehet például bakteriális vaginózis, ez sem nemi úton terjed, és bűzös, halszagú folyást okoz, kezelése antibiotikum.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 10., 23:00; Megválaszolva: 2011. július 11., 19:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: