• Késés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Február végén hagytam abba a fogamzásgátló (volina) szedését. Azután 6 hétre jelentkezett a menstruációm. A következő rá 3 hétre, utána 29 napra. Azt hittem mostmár beáll rendesen. Most meg semmi. Július 3-án lett volna a 29.nap, akkorra vártam. Ez lehet még mindig a tabletta miatt? Mennyi idő míg beáll? Egyébként védekeztünk, csak egy alkalommal nem, ez 29-én volt. Úgy gondoltam azelőtt héten volt peteérésem, így biztonságban éreztem magam. Tüneteim nincsenek. Lehetek mégis terhes? Picit teltebb a mellem a szokásosnál. Pár napja néha kicsit görcsölt a hasam.Érdemes vennem tesztet, vagy fogjam a tablettára a késést? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel Tamara

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Kérdező! A menses késésének oka lehet terhesség, ezért tesztet kell csinálni, akár rendszeres a vérzés, akár nem. Negatív teszt esetében 3 nap múlva ismételni kell, ha addig se jön meg, friss teszttel keressen fel nőgyógyászt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 10., 08:25; Megválaszolva: 2011. július 11., 16:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: