• Tovább szedhetem-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő! 5 hónapja Triaklim hormonkészítményt szedek a korábbi hónapokig elmaradó, majd rendszertelen vérzés kezelésére. Eddig minden hónapban meghozta a vérzésemet, legutóbb júniusban már kevesebb vérzésem volt, mint az előző 4 hónapban a gyógyszer szedése alatt. Most július elején kellett volna meghoznia, de nem jött meg. Elkezdhetem-e szedni az újabb havi adagot? Szedhetem-e tovább a gyógyszert. Orvosi vizsgálatra csak ősszel kell mennem. Köszönöm a válaszát.

        Dr. Deli Tamás válasza a vérzészavar témában

        Tisztelt Hölgyem. Szedheti.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. július 07., 09:52; Megválaszolva: 2011. július 10., 11:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: