• Menzesz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt weborvos!11 éves korom ota menstruálok vagyis már 6 éve azóta is görcsökkel szenvedek azokon a napokon és ez nekem 7 nap és van amikor végig görcsölöm!sok gyógyszert kiprobáltam már de nem nagyon hatnak csak ideig oráig!és nem akarok gyógyszerektől függeni!mit javasolna?(nőgyógyászhoz nem járok)

        Dr. Csuth Ágnes válasza a dysmenorrhoea témában

        Kedves Kérdező! Egy rutinvizsgálat szükséges lenne annak eldöntésére, hogy szervi oka van-e a problémának. Egyébként erősebb fájdalomcsillapító, pl diclofenac, esetleg fogmzásgátló tabletta, esetleg egyes pszichiátriai szerek adása segíthet, ezek vénykötelesek, a nőgyógyász fogja tudni felírni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 06., 12:32; Megválaszolva: 2011. július 07., 10:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: