• Lehetek terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!Csütörtökön szeretkeztünk a párommal védekezés nélkül.A megszakításos módszert választottuk.Szombaton és vasárnap már rossz közérzetem volt,és hánytam is.Ma hétfő van,még mindig hányingerem van és émelygek.Ön szerint ez lehet a terhesség jele?Esetleg valami vírust szedtem össze?Talán az időjárás szórakozik velem?Migrénes fejfájással is küzdök évek óta.Válaszát előre is köszönöm!Fatime

        Dr. Csuth Ágnes válasza a védekezés nélküli együttlét témában

        Kedves Fatime! A megszakításos védekezés nem eléggé biztonságos, tehát lehet terhes, de korai lenne még a hányást és a hányingert a terhességnek tulajdonítani, valószínűleg vírusfertőzés, gyomorrontás okozza.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 04., 08:46; Megválaszolva: 2011. július 05., 10:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: