• Mit jelent?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Ma voltam ultrahangon és ezt írták rá: Endom.: 14-15mm, apró felritkulásokkal, benne 1mm-es echomentes terület ábr.?-Ezek mit jelentenek?(május 31 az utolsó mestruációm, tehát most még korai a terhesség , hogy lássa méhen belüli vagy kívüli(4pozitív teszt lett)és ezért nem is látszott még ultrahangal, csak, hogy terhességnek megfelel a 14-15mm. Köszönöm Választukat.Üdv:Mariann

        Dr. Boros Miklós válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Kérdező!Csak a vizsgálatot végző tudja megmondani,hogy a leírása mit takar.Őt kellett volna megkérdezni.1 hét múlva szoktunk kontroll vizsgálatot végezni.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. június 30., 15:25; Megválaszolva: 2011. július 02., 07:20

        Tudjon meg többet: nőgyógyászati kérdés
      • Kérdések és válaszok a témakörben: