• Szex

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Cím! Következő a problémám,hogy együtt voltam a partneremmel,óvszerrel védekeztünk,én helyeztem fel,és úgy emlékszem,hogy az előváladék egy kis része a kezemen volt mikor letekertem az óvszer.....nagyon kis mennyiség:-S Az együttlét során nem történt semmi egyéb perobléma(nem szakadt el meg ilyenek) Kb 1 héttel a menstruáció előtt történt az aktus! Nagyon félek hogy teherbe estem....Mekkora a valószínűsége?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a előváladék témában

        Kedves Kérdező! Ha kis mennyiségű előváladék került a kezébe, de onnan nem került a hüvelyébe, akkor a terhesség esélye csaknem kizárható.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 29., 15:24; Megválaszolva: 2011. június 30., 12:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: