• Bajok odalent...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! Két éve folyamatosan kisebb időközönként volt hüvelygombám, ami mindig ki lett kezelve gyógyszeresen nőgyógyász által. Most viszont harmadik alkalommal kb. két hónap alatt jelentkezett vmi ami szerintem már nem hüvelygomba, mert mások a tüneteim ( ki van dagadva a külső nemi szervem, fáj hogyha leülök, folyamatosan olyan fura érzésem van ott lent..és belül is fáj). Az első két alkalommal menstruáció előtt kevesebb mint egy héttel jelentkezett kentem canesten krémmel és a menstruációm végére el is múlt.. Most viszont még van két hét a menstruációmig, és szinte közvetlenül azután jelentkezett, hogy lefeküdtem a barátommal. Nincs lehetőségem sajnos most elmenni nőgyógyászhoz, és az lenne a kérdésem, hogy milyen vény nélkül kapható gyógyszerrel tudnám kezelni? és mit javasol, hogy ne alakuljon ki egy jó ideig? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyi fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Erősen felmerül, hogy ez valóban nem gomba, hanem baktérium jön szóba, meg lehetne próbálni vény nélküli megoldásként a Betadine hüvelykúpot, de ha nem javul, nincs más megoldás, csak a nőgyógyász.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 29., 10:17; Megválaszolva: 2011. június 30., 11:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: