• Alhasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        5 hónapja szültem. 3 hónapja nem lokalizált hasi fájdalmaim vannak. Laborleleteim jók, a hasi UH nem mutatott ki semmit. Tapintásra (ez csak a tegnapi vizsgálaton derült ki) a köldököm alatt 2 ujjnyira, középen nagyon erős fájdalmat érzek. Nyomásra mindig pontosan ott, egy kis területen nagyon fáj. Ha lehajolok, jobban fáj. Az orvos el fog küldeni kontrasztanyagos bél vizsgálatra. Még nem tudom az időpontot, hetekig eltarthat, mire megnézik - közben egyre jobban fáj. Szeretnék utánanézni, mik állhatnak a fájdalom mögött. Esetleg nőgyógy.-i a betegségem? (Rendszertelen a vérzésem a szülés óta.) A hasi UH kimutatta volna, ha Endometriózisom van? ha a hasüregemben folyadék van? Sürgősen választ szeretnék kapni. Tisztelettel Csipkebokor

        Dr. Deli Tamás válasza a alhasi fájdalom témában

        Tisztelt Hölgyem! Kis hasfalo sérv lehet, erre utal a fájdalom jellege és helye, ezért kérték a passzázsvizsgálatot. A nőgyógyászati szervek jóval lentebb vannak, nem nőgyógyászati ok valószínú. A szabnad folyadékot és az endometriosis bizonyos formáit az UH mutatta volna.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. június 28., 14:10; Megválaszolva: 2011. június 30., 12:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: