• Rendszertelen menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!!! Azzal a kérdéssel fordulok őnhöz,hogy mi babát szeretnénk és a gyogyszert is abbahagytam.Meg is jött a mensim juni6.-án,ahogy kell.Ahogy elmúlt rá 16.napra ujra elkeztem mensizni,hol vérzek hol barnázok minimális mennyiséget már 10.napja.Az lenne a kérdésem hogy ez normális a gyogyszer abbahagyása után???

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vérzészavar témában

        Kedves Hölgyem! Normálisnak nem tekinthető, de arra azért sok nőnél idő kell, hogy a vérzés rendesen beálljon. Vezessen menses naptárat, ha a következő 2-3 hónapban is rendszertelen lesz, keressen fel nőgyógyászt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 27., 14:32; Megválaszolva: 2011. június 28., 13:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: