• P0-ás citológiai lelelt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! A citológiai leletem p0-ás lett. Ezért meg kell ismételni. Még az volt a leletre írva, hogy több a vörös vérsejt, mint a hámsejt. Mi lehet az oka ennek? Köszönöm Judit

        Dr. Herman Tünde válasza a citológia témában

        Kedves Kérdező! Nagy valószínűséggel arról van szó, hogy meglehetősen vérzékeny a méhszáj hámja, illetve valószínűleg rosszul lett fixálva a tárgylemezen a kenet. Ez technikai hiba lehet, gyakran előfordul. Ismételjék meg a rákszűrés.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. június 26., 06:04; Megválaszolva: 2011. június 28., 08:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: