• Wertheim-műtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/nő! Van egy ismerősöm akinek Wertheim-műtétje volt. Nagyon szeretne gyereket, ezért most benne van a lombikbébi-programban, de fél attól hogy már sosem lehet gyereke. Azt szeretném kérdezni hogy mennyi esélye van arra hogy gyermeke szülessen lombikbébi programmal és hogyha így nem lehet, akkor van-e valami más eljárás, amivel lehet gyermeke. Válaszát előre is köszönöm szépen!

        Dr. Boros Miklós válasza a wertheim témában

        Kedves Kérdező!Wertheim-műtét méheltávolitással jár,valószinüleg más eljárást alkalmaztak,ha bevették a lombikbébi programba.Az esélyeket csak a műtétet végző orvos tudja megmondani.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. június 24., 11:16; Megválaszolva: 2011. június 28., 09:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: