• Mióma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr úr,,nő, Van egy 60 millis miomam,egy év allat nöt meg ekkorára,tavaly 24 millis volt nagy probléma ez hogy egy év allat ennyit nőt ,lehet hogy fog is,3 honap mulva kell vissza mennem,de nagyon félek hogy mi lessz,, Az nem lehetséges hogy attol nót meg hogy a Börgyogyász lábgombásodásra irt nekem FLUCOHEXAL KAPSZULÁT, Elnézést hogy ezt kérdezem de erre is gondoltam mert nagyon meg vagyok ilyedve,Egy ilyen mütét nagyon nagy mütét ha kiveszik a méhet.Válaszát elöre is köszönöm Ilona 45 év

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mioma témában

        Kedves Ilona! A bőrgyógyászati készítmény nem okozhatta a miomát.A műtéti indikáció, ha tovább növekszik, vagy ha például vérzik, egyéb (nyomási) tünetet okoz, ez esetben a kockázatok és az előny mérlegelése után végzik el a műtétet, és mindig az ön érdekeit fogják szem előtt tartani.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 23., 19:43; Megválaszolva: 2011. június 25., 13:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: