• Miért nem leszek terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        jo napot kivanok.a multkori kerdesemnel nem irtam oda a gyogyszer nevet ,,duphaston 10 mg .nem vetem be es a tegnap megjot a mensesem pedig mar keset 20 napot .elozmenyek pedig azok hogy almos vagyok feszt enek valamit ha keveset is de egy kicsit hogy egyek,van amikor erzek szagokat.amiota elhagytam a fogamzasgatlo tabletat azota rendes idoben jot a mensesem vaecer keset egy ket napot de tobet nem most nem tudom mi tortenhetet.felek hogy mar megyek a harmic fele es ketyeg az ora ,a masik ok pedig az hogy 21 eves koromban terhes letem es a paromal ugy dontotunk hogy meg nem valalhatunk gyereket igy lemondtunk rola es ezert is felek hogy ez is lehet az ok.koszonom.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a meddőség témában

        Kedves Kérdező! Ha jól gondolom, már járt nőgyógyásznál, ha felírták a Duphastont a vérzés meghozására. Ha a vérzés továbbra is rendetlen, akkor feltétlenül keressen fel nőgyógyászati szakrendelést, ha pedig már egy éve próbálkoznak eredménytelenül, akkor speciális meddőségi szakrendelés felkeresése szükséges önnek, és párjának andrológiai szakrendeléshez javasolt fordulnia. A sikertelenségnek számos oka lehet, csak vizsgálatok után lehet a kiváltó okot megmondani.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 23., 17:22; Megválaszolva: 2011. június 25., 12:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: