• Hüvelyi folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! 1 hete megváltozott a folyásom mennyisége,színe és szaga.Nyálkás,sárgás-fehéres színű,és kellemetlen szagú.A hüvelyem körül sokszor érzek égő érzést.,és meg vannak duzzadva a lágyéki nyirokcsomóim is.Kértem időpontot nőgyógyászatra,azonban csak 2 héttel későbbre tudtak adni.Tavaly ősszel is hasonló gondokkal küzdöttem,nyirokcsomó duzzanat,hasonló folyás...stb.Akkor ecoli baktérium okozta ezt,kaptam rá Klion hüvelytablettát is,ami helyrehozta.Kérdésem az lenne,hogy a megmaradt,majdnem egész dobozos Klon hüvelytablettát elhasználjam addig,amíg nem megyek el nőgyógyászhoz,vagy inkább várjam ki az időpontot?Mit javasol? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Kérdező!Használhatja,de akkor a vizsgálat során nem tudnak hüvelyváladék tenyésztést végezni.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. június 22., 22:48; Megválaszolva: 2011. június 27., 07:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: