• LEHET E GYERMEKEM

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        hormonvizsgálatok eredménye 2011 03 23 FSH 5,1 LH 11,2 E2 303 2011 04 11 ÉN FSH 19,2 LH 6.9 E2 27 2011 06 20 FSH 19,0 LH 7,9 E2 20 KÉRDÉSEM AZ HOGY ELÉRT E A VÁTLOZÓ KOR .HORMONSZINT ALAPJÁN PETEÉRÉS VÁRHATÓ E GYERMEKVÁLLA, VAGY OKOZHATJA E CISZTA A HORMONSZINT VÁLTOZÁS UGYANIS NŐGYÓGYÁSZATILAG CISZTÁM VAN A MENSZESZEM NEMJÖTT MEG ES FOGAMZÁS GÁTLÓVAL HOZTÁK MEG ISZONYÚ FÁJDALOM KÖZEPETTE TÁVOZOTT ACISZTA ÉS SŰRÜ CSOKI SZINÜ VALAMI JÖTT MENSZESZ HEJET ÉS EZT BETUDTÁK MENSZESZNEK MÁSODIK NAPJÁN KÉSZÜLT A HORMONVIZSGÁLAT KÉRDÉSEM AZ VAN E KERESNIVALÓM MEDŐSÉGI KÖZPONTBAN VAGY A MENOPAUZÁT KELL MEGKERESNEM ÉS LEKELL MONDANOM HOGY GYERMEKEM SZÜLESSEN . KÉREM MIELŐBBI VÁLASZÁT EGY ELKESEREDETT FELESÉG KÖSZÖNÖM .

        Dr. Fekete István válasza a endokrinológia témában

        Az a kérésem, hogy amennyiben a terhességi szándék komoly, akkor mindenképpen meddőségi szakemberhez forduljon.


        Dr. Fekete István
        szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos, meddőségi specialista

        Dr. Fekete István

        Kérdés: 2011. június 22., 19:53; Megválaszolva: 2011. július 01., 15:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: