• Hüvelyfertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy nekem szinte havonta van nőgyógyászati problémám. Viszketés, égő érzés, fehér folyás...már nem is megyek el orvoshoz, mert nem használt semmi amit felírtak, már 5 féle gyógyszert írtak fel...Lehetséges, hogy a fogamzásgátló miatt van?! mert általában amikor nem szedem azalatt az 1 hét alatt semmi bajom, amikor szünetet kell tartani és megjön és utána amikor elkezdem szedni 1 hétig semmi baj aztán elkezdődik újra. Laurinát szedek, amíg nem kezdtem el szedni semmi bajom nem volt és amikor elkezdtem szedni akkor az első félévben se volt semmi ilyesmi problémám. Többször voltam orvosnál, de kb. 2 perc alatt megvizsgált és akkor azt mondja, hogy biztos valami gomás fertőzés és felír mindig valami mást, de teljesen semmi nem használ csak egyidőre lesz jó. Válaszát előre is köszönöm! Zsani

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Zsani! Legközelebb érdemes lenne hüvelyváladék-vizsgálatot végezni, hogy a kórokozó pontosan igazolható legyen, és a kezelést nemcsak önnél, hanem párjánál is elvégezni. Addig is aktus után irrigáljon tejsavval, használjon Vitagyn C hüvelykrémet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 22., 17:18; Megválaszolva: 2011. június 23., 15:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: