• Gyógyszerrel van a baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt D.r. nő.,Dr.úr.!Nekem nőgyógyászati kérdéssem lenne.Már lassan 2 éve szedem a fogamzásgátlót a (Lindinette),elég nehezen fogattam el.Volt kettő normális lefolyású terhességem és szülésem.A 2. szülés útán a negyedik hónapban erőssen vérezni kezdtem és a szülész orvosom küretet végzett ami folytán észrevette,hogy a küretkanál átment a méhfalamon annyira el volt vékonyodva,hogy laparoszkopikussan megmütött.Ezútán kezdtem szedni a gyógyszert,és most 2 hónapja folyamatossan többször vérzek gyógyszer mellett,kaptam egy gyógyszert múlt hónapban (Norcolut) amitől úgyan elmúlt de így kimaradt a múlthavi vérzésem,terhes nem vagyok teszt negatív.Most ismét vérzek gyógyszer mellett!Mi lehet a probléma?Gyogyszert kéne váltanom?Vagy lehetne e spirált feltenni?Rákszürésen voltam negatív az is!Köszönettel és Tisztelettel!Katalin

        Dr. Herman Tünde válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Kérdező! Gyógyszerváltásra van szükség. Vagy magasabb hormontartalmú készítményt kell szednie, ill. jó megoldás vérzészavarra a Mirena nevű méhen belüli fogamzásgátló eszköz használata.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. június 21., 09:04; Megválaszolva: 2011. június 25., 21:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: