• Terhesség vagy valami más?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornö!Január ota probálkozunk párommal,hogy végre összejöjjön a várva várt baba....Ez idö alatt a ciklusom 27-28naprol felment 34-35napra.Orvosomhoz fordultam segitségért.Jun.14.kén petevezeték átfuváson voltam..ami során a jobb petefészkemben fájdalmat éreztem,de az orvoson csak annyit mondott hogy minden rendben van...... A vizsgálatot követö 2.nap ujra probálkoztunk....18.kan jeleket küldött a szervezetem, ovulálok....kaptunk is az alkalmon...19.kén délután a jobb oldali petefészkermben szuro érzésre és feszülésre figyeltem fel....kellemetlen volt a mozgás,a nevetés tilossá vált..és tejszerü szagtalan folyásom volt.... Ma már enyhültek a szurások...de még érzem,hogy van és minta enyhe zsibogást érzek a petefészkemnél.... Az Ön véleményére lennék kiváncsi,hogy mi lehet a baj....vagy hogy egyáltalán lehete baj...vagy csak tulreagálom..... Válaszát elöre is köszönöm! Tisztelettel RD

        Dr. Herman Tünde válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Kérdező! Amennyiben a fájdalom fokozódik keressen fel nőgyógyászt!


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. június 20., 08:52; Megválaszolva: 2011. június 22., 10:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: