• Betegség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        mindennap 2 szer megmosdm intim részeimet ez mellett mégis félora mulva bár hol vagyok büdös vagyok ami messzirol érzik és már ebbe teljes bele vagyok betegedve szihésen is és már ez elég rég igy van már nemmerek itthonrol ki lépni folyásom viszont csak nagyon minimális van aminek nem érzek szagát olyan szagom van mint aki sose mosdik kérem ne nevessen ki ha tud segitsen koszonom

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Kérdező! Valószínűleg felborult a hüvely normál flórájának egyensúlya, ezért valamilyen kórokozó elszaporodott. Sokszor a túlzásba vitt intim higiénia okoz ilyet. Például jellegzetesen bűzös halszagú folyást okoz a Gardnerella vaginalis, ami normál hüvelyflóra része. Érdemes elmennie nőgyógyászati vizsgálatra.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 19., 22:39; Megválaszolva: 2011. június 21., 10:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: