• Mitől barnázok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/Doktornő! Az lenne a problémám,hogy csütörtökön elkezdtem barnázni, aztán pénteken este együtt voltunk a barátommal és akkor utána még jobban és úgy vettem észre,hogy kicsit véres is volt nem csak sima barna. És olyan érzésem van mintha meg lenne a menstruációm. Ezzel talán még nem is lenne baj, csak még van a gyógyszeremből 9szem. Másféléve szedem egyhúzamban, 2 hónapja volt olyan,hogy egyszerre vettem be kettőt és akkor jött meg hamarabb, de a következő hónapban minden rendben zajlott. Szóval ez sem tartom még lehetőségnek. Szeretném megosztani,hogy milyen problémáim vannak talán ez is ok lehet. Az elmúlt két hétben elégé stresszes voltam nagyon sokat veszekedtünk a barátommal és barnázás előtti napon pedig vki beakart jönni a lakásunkba amikor itthon voltam és attól is nagyon megijedtem. Pont most lett ínhüvelygyulladásom is. Fürödtünk hétfőn a Balatonban is. Annyira nem tudom,hogy mitől van ez, de nagyon meg vagyok ijedve! Pénteken tudok csak elmenni nőgyógyászhoz, de szeretnék felkészülni kicsit,hogy mi lehet a probléma. Remélem minél előbb választ tudok kapni a kérdésemre! Előre is köszönöm, Anna

        Dr. Csuth Ágnes válasza a barna folyás témában

        Kedves Anna! Gyulladás, méhszájseb okozhat ilyen problémát, de akár a méhszájon lévő kis elváltozás, de akár kimaradt tabletta vagy a tabletta hatását gyengítő dolog is lehet az oka.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 18., 11:23; Megválaszolva: 2011. június 20., 15:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: